~ mErekA yanG spOrting ~

Sunday, July 10, 2011

~apa itu rOti tisu ??!! ~

salam untuk sesaper yang bace ni ~

hehe ~ baru lepas lunch ... menu hari ni ayam bakar yer ... hehe ~ x sOmpat nak amek gambO ~ da selamat masuk lam perut suda ~

ok . sapEr tau apa itu rOti tisu ? penah makan ? sedaaappp ? hehe ~ ekceli ruiska ngah explore pic2 lam external tadi ... terjumpa lak pic ni ...

roti tisu wif susu pekat manis

ha .... ini la roti tisu ~ yang da tau tu wat2 x tau je la yer ... sila cakap ngan eksaited
** oh .. ni ke roti tisu ??? ** heheheh ~ =p

ekceli ruiska baru berapa kali je mkan benda alah ni ... teksture dia rangup ... i loike ... yang ruiska tau ... dekat rOti tisu ni ada yang taruk gula & ada gak yang taruk susu pekat manis ... hehe ~ ruiska prefer yang gula punya ... lagi sOdaapppp ... eheh ~

ekceli before this penah gak tengok orang makan ... punya jakun la kan ... x tau benda apa ... hehe ~ 1st time makan cOz adik yang order nak rOti tisu ... rupenya ini bendanye ... heheheh ~ before this ingat kan benda alah ni mcam tisu yang lam kotak tu ~ sO childish ok. eheheh ~

my adeQ interframe kat blakang ~ eheh ~ 


p/s ::: terasa nak mkn roti tisu lak ... makan tisu bOleh ??? dush !!!  ;p

1 comment: