~ mErekA yanG spOrting ~

Tuesday, May 29, 2012

"Segmen : Ain nak review blog korang"


Assalamualaikum ~


tetiba je kan ~ join segemen lak ... hehe ~ da lame x buat keje2 camnih ~

ekceli Ruiska di tag oleh Alynn nih ~ heheh ~ cam menarik jer ~ sesajer join nih ~

heheh ~


hah ! lau de sape2 nak join jugak ~ moh le join skali ghamai2 ~ sonang je ...
korang picit jer banner kat bawah ni kuat2 ~ haa ...

jOm!!!




heh !! nak tag mereka2 jugak ~



ok dah ~ baiii ~ ;)_

8 comments:

  1. thanks sudi join yep ! ^^ nantikan pemenangnye...

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen yang sama
    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-ain-nak-review-blog-korang.html

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yang sama good luck ya, saya follow awak

    and

    jemput kamu join segmen saya, lucky 6 akan terima free gift

    http://cioccolatoworld.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. sila semak name anda...

    http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-ain-nak-review.html

    ReplyDelete
  5. saya datang dari Segmen yang sama :)

    ReplyDelete