~ mErekA yanG spOrting ~

Friday, March 30, 2012

~ Lumrah Hidup ~

Assalamualaikum ....

ok ~ my camwhore photo again as the introduction ~ tehee ~

Ruiska kembali menghupdate ~

Ekceli Ruiska ngah melayan Running Man ~
tetibe terpikir sal hidup ni ....
Ruiska pon x tau ape kaitan hidup ngan Running Man ni ...
maybe sebab dOrang berusaha keras untuk survive dalam show tu kot ...
ok ... pandangan yang 50% munasabah i think ~ eheh ~

cakap sal hidup ni ....
mesti korang perasan kan? kite x penah rase cukup @ puas hati ngan ape yg kite da ade ....
kite mesti nak lebih kan3?? 
sampai kadang2 jelez terlebih ngan kawan2 yang ada kelebihan yang lebih dari kite kan?
korang paham ke apa Ruiska nak cakap ni? buat2 paham je la ek ...
heheh ~

lagi satu ... ckap sal appearance ... laki ngan pompuan ~
korang perasan x ramai orang suke buat judgement based on people appearance ...
in other word ... they just a book by its cover ... mesti korang pon pernah kan?
hehe ... nak tau korang ni jenis yang judge person based on their look or not ...

jom jawab ni :

1) u olz terserempak ngan mamat or awek yang sgt hensem or cun ~ nampak cool giler ...
ape korang pk?
2) korang terserempak ngan mamat @ awek yg selekeh giler ... ape korang pk? 
3) mamat yang langsung x hensem dress up baik punye ~ ape korang pk?
4) minah yg xcantik, badan lak besar ... dress up bagai nak rak tapi langsung xmenarik, buat aksi manje lg ~ ape korang pk?


ha ... kalau jawapan korang positif, maksudnye korang ni didn't judge people based on their appearance & vise versa ... jawapan ade lam liver korang ~ hehehe ~ tepuk dada tanya akal ok ...


ekceli Ruiska main taip je ape yang kuar dari pale akal Ruiska ni ...
hehe ~ 


ok ... ini sahaje untuk entry ni ~ selamat beramal ~ daaaaa ~



2 comments:

  1. yang penting berfikiran positif! :)

    ReplyDelete
  2. betol 2 ~ xde manusia yg betol2 sempurna ~ ;)

    ReplyDelete